مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر

 

مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر برنامه ای است که دولت استرالیا برای جذب متقاضیان خارج از استرالیا که دارای تخصص و مهارت هستند جهت مهاجرت به این کشور تدارک دیده است. مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اما کمی پیچیده و مشکل است و شرایط و قوانین مخصوص به خود را دارد. در این مقاله جزئیات مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر را بررسی خواهیم کرد.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر

 

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر

مهم ترین شرط برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر داشتن تخصص و مهارت است. اگر مهارت و تخصص خاصی دارید و با توجه به دارا بودن شرایط دیگر که در ادامه بازگو می کنیم، می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اقدام نمایید. مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر توسط یک برنامه امتیازبندی مهاجرت به استرالیا که مجموعا 100 امتیاز را به فاکتورهایی از قبیل سن، تحصیلات، سابقه کار، مدرک زبان، سابقه کار مرتبط با مدرک تحصیلی و ... اختصاص می دهد، قابل اجراست. متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر که بتواند حداقل 60 امتیاز کسب کند، موفق به اخذ ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر خواهد شد.

 

امتیازبندی مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر

فاکتورهایی که در امتیازبندی مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر مهم و دارای امتیاز هستند به صورت زیر است:

سن :

18 تا 24 سال ، 25 امتیاز - 25 تا 32 سال ، 30 امتیاز - 33 تا 39 سال ، 25 امتیاز - 40 تا 44 سال ، 15 امتیاز

مدرک تحصیلی:

دیپلم و فوق دیپلم ، 10 امتیاز - لیسانس و فوق لیسانس ، 15 امتیاز - دکترا ، 20 امتیاز

مدرک زبان انگلیسی:

آیلتس 7 ، 10 امتیاز - آیلتس 8 ، 20 امتیاز

سابقه کار مرتبط با مدرک تحصیلی:

3 سال ، 5 امتیاز - 5 سال ، 10 امتیاز - 10 سال ، 15 امتیاز

سابقه کار در استرالیا:

1 سال ، 5 امتیاز - 5 سال ، 10 امتیاز - 8 سال ، 15 امتیاز

سایر موارد:

تحصیل در استرالیا حداقل دو سال ، 5 امتیاز - مهارت های همسر ، 5 امتیاز - گذراندن دوره های تخصصی در استرالیا حداقل 1 سال ، 5 امتیاز

 

انواع ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر

مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر از طریق سه نوع ویزا امکان پذیر است. این سه نوع ویزا عبارتند از:

- مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر با ویزای 189 استرالیا

- مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر با ویزای 190 استرالیا

- مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر با ویزای 489 استرالیا

در ادامه شرایط اخذ هر کدام از این سه ویزا را جهت مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر توضیح می دهیم.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر با ویزای 189 استرالیا

ویزای 189 استرالیا جهت مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر بر مهارت و تخصص فرد استوار است که به آن ویزای مهارت و تخصص نیز می گویند. ویزای 189 استرالیا به سازمان یا شخص دیگری وابسته نیست و متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر با اخذ این ویزا می تواند به راحتی اقامت دائم استرالیا را کسب نماید. سن (حداکثر 44 سال) و مدرک تحصیلی ازشرایط مهم و تاثیرگذار بر اخذ این ویزا هستند. سابقه کار نیز بسیار مهم است و برای رشته های تحصیلی فنی و حرفه ای حداقل 5 سال و باقی رشته های تحصیلی حداقل 3 سال سابقه کار نیاز است. متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر برای دریافت این ویزا باید حداقل 60 امتیاز در امتیازبندی مهاجرت به استرالیا کسب کند.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر با ویزای 190 استرالیا

ویزای 190 استرالیا برای آن دسته از متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر است که در امتیازبندی مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزای 189 استرالیا امتیاز لازم را کسب نکرده اند. کمبود امتیاز این متقاضیان ممکن است به دلیل بالا بودن سن، ضعف در مکالمه زبان، کم بودن سابقه کار باشد که این کمبود توسط حمایت و اسپانسر ایالتی که نیاز به تخصص و مهارت متقاضی داشته باشد، جبران می شود؛ یعنی اسپانسر ایالتی 5 امتیاز دارد که اگر متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر 55 امتیاز کسب کرده باشد، 5 امتیاز دیگر نیز از طریق اسپانسر دریافت می کند و به امتیاز 60 می رسد. این ویزا به ویزای مهارت و تخصص از طریق اسپانسر ایالتی نیز معروف است. متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر با ویزای 190 استرالیا مستقیما به اقامت دائم استرالیا نمی رسد و ابتدا اقامت موقت 5 ساله به وی اعطا می شود که دو سال اول آن را باید در همان ایالتی که اسپانسر وی شده اقامت داشته باشد. بعد از دو سال می تواند در هر نقطه از استرالیا که بخواهد ساکن شود. بعد از اتمام اقامت موقت 5 ساله نیز اقامت دائم استرالیا به وی اعطا می شود.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر با ویزای 489 استرالیا

ویزای 489 استرالیا جهت مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر نیز همانند ویزای 190 است با این تفاوت که اسپانسر باید از یک ایالت کم جمعیت در استرالیا باشد. این ویزا شامل اسپانسر خانوادگی نیز می شود؛ به این معنی که متقاضی با اسپانسر شدن خویشاند نیز به مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر دست می یابد. به ویزای 489 استرالیا ویزای اسپانسر ایالت خاص یا اسپانسر خانوادگی نیز گفته می شود. تفاوت دیگر ویزای 489 استرالیا با ویزای 190 استرالیا جهت مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر در امتیاز است که اسپانسر ایالت خاص یا خانوده 10 امتیاز دارد و اگر متقاضی 50 امتیاز کسب کرده باشد، 10 امتیاز دیگر نیز توسط اسپانسر دریافت می کند و 60 امتیاز می گیرد. باقی شرایط ویزای 489 استرالیا مشابه با ویزای 190 استرالیا است.

 

مزایای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر

  • اخذ اقامت دائم استرالیا با مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر
  • کم هزینه بودن مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر نسبت به سایر روش ها
  • امکان زندگی در تمام نقاط استرالیا با مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر
  • برخورداری از حقوق بیکاری و بازنشستگی با مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر

 

 

مطالعه مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می گردد :

مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر

 

ابر کلمات کلیدی : اسکیل ورکر استرالیا , اسکیل ورکر در استرالیا , اسکیل ورکر استرالیا 2019 , امتیاز اسکیل ورکر استرالیا , ویزای اسکیل ورکر استرالیا چیست , ویزا اسکیل ورکر استرالیا , لیست اسکیل ورکر استرالیا , امتیازات اسکیل ورکر استرالیا , امتیازبندی اسکیل ورکر استرالیا , اسکیل ورکر استرالیا 2018 , هزینه ویزای اسکیل ورکر استرالیا , مدت زمان ویزای اسکیل ورکر استرالیا , مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر , ویزای اسکیل ورکر استرالیا , هزینه ویزای اسکیل ورکر استرالیا , امتیازبندی مهاجرت به استرالیا 2018 , حداقل امتیاز مهاجرت به استرالیا , تخصص در استرالیا

 

 

تاریخ درج مطلب 1397/12/22

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

جهت اطلاعات بیشتر از طریق تلگرام با ما در ارتباط باشید .

@droanimal

شماره تماس:

09193608239

تلگرام:

@MavaraMetafizik

 

آدرس:

استان تهران ، شهرستان تهران ، بخش مرکزی ، شهر تهران، قلهک ، خیابان دکتر علی شریعتی ، خیابان کودکان غزه ، پلاک ۳۴ ، ساختمان پزشکان بزرگ مهر ، طبقه سوم ، واحد۱۴

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید